Home Vooroordelen

Makita zuigt in één klap alle vooroordelen over snoerloos zuigen weg

Accu rugstofzuigers waren er al. Maar ze zijn nooit echt doorgebroken. Ze waren te zwaar, te groot, te oncomfortabel, te duur. Misschien nog wel belangrijker: de accu’s waren te snel leeg en het laden duurde vaak te lang. Herkenbaar? Accuspecialist Makita is erin geslaagd een ruggedragen stofzuiger op accu te ontwikkelen die alle problemen in één keer oplost.

Tijdswinst betaalt investering snel terug
Niet alleen zijn stofzuiger, accu’s en lader veel goedkoper dan wat de markt tot nu toe te bieden had, de tijdswinst die behaald kan worden met niet meer zoeken en lopen naar stopcontacten zorgt voor extra tijd voor andere schoonmaakwerkzaamheden én een snellere terugverdientijd. 

Gebruikers zijn enthousiast
Gebruikers zijn zonder uitzondering heel enthousiast. De accustofzuiger wordt gebruikt in ziekenhuizen, bioscopen, trappenhuizen, liften, winkelcentra, treinen en vliegtuigen, in magazijnen en kantoren. Meta Boelens, operationeel manager van Radbouw UMC zegt er het volgende over: “Wij zijn lang op zoek geweest naar de juiste accustofzuiger, maar we hebben ‘m eindelijk gevonden”. Frank van Pelt, directeur van Schoonmaakbedrijf ACW geeft aan, "We hadden het uitgerekend en binnen een half jaar kon de investering terugverdiend worden en dan wordt aanschaf interessant”. En Sjaak Voois, medewerker facilitaire dienst van Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam laat weten, “Vroeger was ik twee dagen bezig, dat werk doen we nu in twee ochtenden. Sinds we deze accustofzuiger hebben is de tijd gehalveerd”. Eigenaar Barry Lutgens van Schoonmaakbedrijf Lutgens sluit af met, "Wij gebruiken de rugstofzuiger amper een jaar en ik kan nu al niet meer zonder". 

Vraag een gratis demo aan
We weten hoe belangrijk het is om accu’s sneller te laden dan ze leeg raken. Continu doorwerken met altijd volle accu’s. Accuspecialist Makita introduceert de nieuwe standaard in snoerloos zuigen. Vraag nu geheel vrijblijvend en gratis een demo aan.