Home Accuspecialist

Waarom Makita.

Bouwvakkers en schoonmakers zullen het over één ding snel eens zijn: snoeren zijn onhandig. Ze zijn altijd te kort, zitten enorm in de weg of zijn domweg minder veilig. Bouwvakkers zijn inmiddels massaal overgestapt naar accugereedschap. Veelal van Makita. Want de accu’s van Makita leveren de kracht en het uithoudingsvermogen waar de professional om vraagt. In combinatie met de snellader zijn die accu’s doorgaans sneller vol dan leeg.


Bewezen accutechnologie nu toegepast op stofzuigers
Voor de schoonmaker heeft Makita een serie accuzuigers ontwikkeld. Gebruikmakend van dezelfde accu die miljoenen vakmannen wereldwijd grondig hebben getest en goedbevonden. Zo is dankzij toepassing van 2 stuks 18V accu een unieke rugstofzuiger gemaakt. Die zoveel kracht heeft dat TNO ‘m gecertificeerd heeft. Die minder dan 4,5 kg weegt en comfortabel op de rug hangt. Die op één lading langer meegaat dan de tijd die nodig is om een tweede paar accu’s op te laden, en waarmee je dus kunt blijven doorwerken. Die het overbodig maakt om steeds te zoeken of terug te gaan naar een stopcontact, waardoor er zoveel tijd wordt bespaard dat de investering snel wordt terugverdiend. En die ook nog eens zeer gunstig geprijsd is omdat Makita nou eenmaal zoveel accu’s en laders maakt.


Voor alle ruimtes zonder stroompunten
De steelstofzuiger, robotveger en hybride stofzuiger maken de serie compleet. Ook hier: dezelfde accu en optimale bewegingsvrijheid. Dus voor schoonmakers van treinen, trams, bioscoop- en concertzalen, cruiseschepen, ziekenhuizen, liften en trappenhuizen, winkelcentra en verzorgingshuizen, magazijnen en kantoren, overal waar mensen werken met een hekel aan lastige snoeren, heeft Makita een handige stofzuiger. Op accu.

 

Nieuw. Download ons magazine

Wij hebben een magazine ontwikkeld waarin je beknopt kunt lezen wat gebruikers vinden van onze accu stofzuigers, waarin je gegevens vindt om gratis een demo aan te vragen en waarom Makita de accuspecialist wordt genoemd. Download het magazine en lees het rustig eens door wanneer het jou het beste uitkomt. Wil je het blad liever hard copy ontvangen? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met onze binnendienst via verkoop@makita.nl